Salvoërs

Recreatief badminton in Warnsveld

Gastenboek

| 1 reactie

Als je een boodschap voor ons hebt dan kun je dat in een reactie zetten op dit artikel.

Om te voorkomen dat de site gevuld wordt met vreemde reacties plaatsen we die alleen na moderatie.

Eén reactie

  1. 22-09-2018:

    Hi Peter,

    Het is een “pleasure” om me bij jullie te kunnen aansluiten. Wat een warme welkom! Een prima gezelschap met een echt gemeende hartelijke ontvangst. Sommigen kende ik al maar bij anderen leek het of wij elkaar al jaren kenden. Bedankt allemaal! Prima sfeer, goeie humor en respectvolle omgang, daar kan ik me goed in vinden. Waar vind je dat tegenwoordig nog. Ik zit niet op facebook, wel op “WhatsApp”. Verder kan ik helaas vrijdag a.s. niet omdat ik als frequent concertganger een reeds geboekt concert in Keulen heb. Maar hoop er de vrijdag daarop weer bij te zijn. Contributie maak ik per omgaande over.

    Allemaal een fijne zondag/week en tot ziens!

    Fred de Haas

Geef een reactie

Verplichte velden zijn aangegeven met een *.