Salvoërs

Recreatief badminton in Warnsveld

Jubileumfeest

Beste badmintonners,

Refererend aan ons Jubileum weekend van het 65 jarig bestaan van B.C. Salvoërs 25 en 26 september 2015 even het volgende:

Allereerst de vrijdagavond (25/9) die gestart werd met de Harmonie Excelsior uit Warnsveld, wat een intocht, prachtig! Vervolgens de wethoudster van sportzaken en de stadsdichteres waarna ikzelf onze Willy Bussink in het zonnetje kon zetten als “Lid van Verdienste”. Uiteindelijk speelde wij in de grote zaal op 6 banen waarna het met z’n allen gezellig toeven was in onze kantine met de nodige hapjes en drankjes. Dit was al een super gezellige avond, maar dat was nog niet voldoende…….

De volgende dag (26/9) moesten wij om 16.00 uur verzamelen op de fiets voor sporthal “de Kei” super was ook om te zien dat bijna iedereen hier gehoor aan gaf en dat het daarP1030213naast echt super mooi weer was. Nog maar weinige wisten wat uiteindelijk de bestemming zou worden, en in 3 groepen fietsten wij middels een fraai parcours richting Almen. Net voor Almen rechts de landerijen in en zo hadden de leiders voorop het er maar druk mee om de groep bijeen te houden J Prachtig ook om op te merken dat iedereen zeer enthousiast was en ook tijdens het fietsen heerlijk met elkaar aan de klets waren en een mooie harmonie onder elkaar ontstond! Afijn, al gauw trotseerde wij al de fietspaden en kwamen we aan op de eindbestemming, de “Warkense Molen”.

Terwijl wij even bij konden komen met koffie en koek kwamen inmiddels ook de andere groepen binnen fietsen. Vervolgens zijn we allemaal, zeer enthousiast en bewogen, door de Molenaar voorgelicht en heeft hij ons nog maar eens even verteld hoeveel gezegdes er zo rondgaan, van wieken tot steen, bikkelen enz. Enkelen hebben vervolgens nog het bakkerijmuseum bezocht.

Het weer bleef maar mooi en rustig en zo konden wij uiteindelijk starten met de Barbecue die tussendoor op vakkundige wijze was opgestart door de feestcommissie. Het is moeilijk om niet in superlatieven te ververvallen, maar het zag er allemaal top en zeer verzorgt uit! De zaal was leuk versierd en de P1030248tent buiten maakten een extra feestelijke indruk waarin wij ons zelfgemaakte maal konden verorberen. Ondertussen werd de muziek al enigszins wat opgestart maar moesten wij eerst nog een quiz, door de feestcommissie, trotseren waarin het uiteraard ging over allerlei badminton gebeurtenissen en hierin onze Bert Flikkema als winnaar uit de bus kwam. Hilariteit alom en zo langzamerhand kon er gedanst worden. Tussendoor melde Piebe nog even dat inmiddels het toetje aangekomen was en dat iedereen naar buiten kon gaan om aldaar een heerlijk ijs te nuttigen uit de ijskar van IJssalon Talamini uit Zutphen.

Vervolgens heerlijk gedanst op allerlei muziek en mooi te zien dat iedereen aan het genieten was. Hier en daar waren er al wat leden richting huis en zo rond de klok van 00.30 stroopte we even de mouwen op om nog wat op te ruimen en dronken een laatste drankje.

Beste feestcommissie, Saskia – Michiel – Thijs en Piebe; Super dank jullie wel voor inspanning en ontspanning, het was een prachtig feestweekend met diversiteiten maar bovenal een zeer enthousiast team die dit voor ons mogelijk maakte. Ik ben in ieder geval trots!P1030254

Uiteraard ook bedankt aan alle leden en partners die overtuigd enthousiast waren, TOP!
En nu maar op naar het volgend jubileum.

Tenslotte;

Ik zal proberen wat foto’s e.d. te verwerken in het nader te plannen boekwerkje

Met sportieve groet,
Peter Oosterhoff

 

 P1030300

Reacties gesloten.